Inner Banner


ویزای شنگن

پرسش: چه شرایطی حداقلی در حال حاضر برای دریافت ویزای شنگن الزامی است؟ پاسخ: داشتن سه سال سابقه سفر توریستی که نشان میدهد شما به سفرهای توریستی علاقمند هستید که..

روﻧﺪ ﻫﻤﮑﺎری ﺑﺎ آژاﻧﺲ ﻫﺎ

ارﺳﺎل اﺳﮑﻦ ﻣﺪارك آژاﻧﺲ ﻫﺎي ﻫﻤﮑﺎر، ﻣﺠﻮز ﺑﻨﺪ ب ، اﺟﺎره ﻧﺎﻣﻪ ﻣﻌﺘﺒﺮ از اﯾﻤﯿﻞ رﺳﻤﯽ آژاﻧﺲ ﺑﻪ آدرس INFO@TECHTRAVELIRAN.IR ﺑﺮرﺳﯽ ﻣﺪارك ﺗﻮﺳﻂ ﮔﺮدش ﺳﺎزان ﺗﮏ ﭘﺮداز(ﺗﮏ ﺗﺮاو..

روند دریافت ویزای توریستی سوییس برای مسافران

بررسی صلاحیت مسافر و دریافت کلیه مدارک مسافر بر اساس لیست زیر و ارسال فرم های اولیه اطلاعات مسافر به ایمیل info@techtraveliran.ir . طراحی پکیج های درخواستی سویی..